Fruitkisten van FRUIT OP JE WERK: Oogst het beste uit de natuur voor jullie bedrijf!

Fruit is erg belangrijk binnen het voedingspatroon van de mens. Juist daarom is het van belang om ook jullie medewerkers elke dag van vers fruit te voorzien. De fruitkisten van FRUIT OP JE WERK zijn vitaminerijk en erg gevarieerd zodat jouw medewerkers de hele dag door keuze genoeg hebben.

Vraag de gratis fruitbox aan!

Is jouw nieuwsgierigheid gewekt en zou je voor jouw bedrijf graag een gratis proefbox ontvangen? Vul dan onderstaande gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Waarom FRUIT OP JE WERK voor het leveren van jouw fruitkisten?

Bij FRUIT OP JE WERK staat kwaliteit voorop. We kopen rechtstreeks in bij de telers en controleren alle producten met de hand. Dit garandeert dat onze fruitkisten gevuld zijn met alleen het beste en lekkerste fruit voor jullie organisatie.
Maar dat is niet alles. We werken nauw samen met vaste partners. Hierdoor kunnen wij altijd kwalitatief seizoensgebonden fruit aanbieden. Dit betekent dat je elke keer weer een verrassende mix van smaken in je fruitkist vindt. Zo gaat ons fruit rechtstreeks van de grond tot de mond.

Aan wie leveren wij onze fruitkisten?

De fruitkisten van FRUIT OP JE WERK zijn er voor iedereen en daarom faciliteren wij fruit op iedere werkplek. Dat kunnen instanties zijn zoals scholen, winkels, zorginstellingen, zakelijke dienstverleners, zorginstellingen, gemeenten en nog veel meer. Het fruit van FRUIT OP JE WERK wordt gratis door onze toffe peren bezorgd, zelfs op plekken met zeer hoge veiligheidsregels. Natuurlijk doen we dit wanneer het jullie het beste uitkomt.

Wat zit er in onze gezonde fruitkisten?

Onze fruitkisten bevatten 7 of 8 verschillende soorten fruit. De samenstelling hiervan varieert wekelijks, maar ze zijn altijd rijk aan vitaminen. Hierdoor blijft het een verrassing wat voor fruitsnacks je bezorgd krijgt. We willen natuurlijk niet elke week dezelfde noten kraken. Ook kun je ervoor kiezen om het bezorgde fruit op een unieke manier te presenteren. Kies zelf een display en creëer een gezonde beleving voor jou en je medewerkers.

Het bezorgen van de fruitkisten bij FRUIT OP JE WERK

Voor wie is de bezorgservice van FRUIT OP JE WERK eigenlijk bedoeld? Wij bezorgen ons fruit door heel Nederland en in België in de provincies Antwerpen, Limburg en Oost-Vlaanderen. Onze bezorgers vinden altijd hun weg naar jullie onderneming. Wij zijn enorm trots dat wij onze fruitkisten internationaal mogen bezorgen. Dit bewijst hoeveel bedrijven de essentie inzien van dat dagelijkse stukje fruit voor hun medewerkers.

Zelf een fruitkist bestellen voor op werk

Ben jij nieuwsgierig geworden naar alle mogelijkheden van FRUIT OP JE WERK en kan je niet wachten om zelf elke dag een stuk fruit te kunnen nemen? Neem dan contact met ons op en wij hebben het graag over alle mogelijkheden. Wie weet staat er binnenkort ook bij jullie op de werkplek een mooie, rijkgevulde fruitkist op tafel van FRUIT OP JE WERK.

Unieke presentatie

We luisteren naar jou en de redenen waarom je fruit wil aanbieden op het werk en wat je hier mee wil bereiken. Op basis hiervan zorgen wij voor een passende presentatie en communicatie naar jullie medewerkers, helemaal in lijn met jullie eigen huisstijl!

Voordelen voor werkgevers

Dat fruit goed is voor de gezondheid en vitaliteit van medewerkers is wellicht niets nieuws. Maar wist je ook dat FRUIT OP JE WERK niet met contracten werkt en dat de levering altijd gratis is? Bovendien is fruit op het werk fiscaal voordelig. Benieuwd naar wat een fruitbox jouw organisatie kan opleveren?

Nieuwsgierig
naar meer?