De voordelen
van fruit

Fruit heeft veel voordelen, maar wat zijn de voordelen van vers fruit op de werkvloer voor werkgevers? FRUIT OP JE WERK zet enkele voordelen voor je op een rijtje.

 • Fruit
  is gezond

  Het is een eenvoudige manier om een gezonde levensstijl van je medewerkers te stimuleren en het vitaliteitsbeleid van de organisatie te ondersteunen.

 • Fruit gaat ziekteverzuim tegen

  Voldoende inname van vitaminen verhoogt de weerstand en voorkomt dat mensen uitvallen.

 • Fruit stimuleert gezond gedrag

  Onze displays en fruitkaartjes stimuleren een gezonde levensstijl door de manier waarop we informeren en het fruit voorstellen.

 • Fruit is sympathiek

  Door fruit op het werk aan te bieden, geef je aandacht aan je medewerkers en laat je zien dat je betrokken bent.

 • Fruit is fiscaal aantrekkelijk

  Vers fruit is 100% fiscaal aftrekbaar en is daardoor een sociaal belastingvrij voordeel!

 • Fruit is altijd vers

  Al het fruit op de werkplek van FRUIT OP JE WERK is gegarandeerd vers. Is er een stuk fruit toch niet naar wens, dan zorgen wij bij de volgende levering voor extra fruit zonder meerprijs. Dat is onze versheidsgarantie.

 • Ons fruit is duurzaam

  Duurzaamheid speelt een belangrijke rol in alles wat we doen. Zo zoeken we altijd naar de kortste afstand van grond tot mond. Indien mogelijk komt ons fruit zoveel mogelijk van bij lokale telers. Omdat wij vestigingen hebben op diverse locaties, legt ons fruit zo min mogelijk “foodmiles” af van grond tot mond! Na uitgebreide controle leveren onze toffe peren het fruit gratis, waarbij we altijd zoeken naar de meest efficiënte routes.

 • Ons fruit is ontzorgen

  Na de start van vers fruit van FRUIT OP JE WERK hoef je er verder niet meer mee bezig te zijn. Onze eigen bezorgers leveren het fruit tot op de afgesproken plaats. Zij nemen de lege fruitboxen weer mee en regelen alles voor jou. 

 • Ons fruit is flexibel

  Bij ons zit je nooit vast aan een contract en de opzegtermijn is slechts twee weken. Waarom? Wij geloven in onze kwaliteit en vinden dat je als klant altijd de vrije keuze moet hebben. Wij zorgen er niet alleen voor dat je tevreden bent, maar dat je verwachtingen worden overtroffen! Bovendien kun je de samenstelling of de hoeveelheid van de fruitbox tot 48 uur vooraf aanpassen.