Kwaliteit
boven alles

Fruit is gezond, geeft een positief gevoel en stimuleert mensen op een laagdrempelige manier om gezonder te leven. Dit is de gedachte achter FRUIT OP JE WERK , dat al meer dan 10 jaar bedrijfsfruit bezorgt en zo een gezonde levensstijl promoot.

 • Vers

  MÉÉR DAN ALLEEN VERS
  Vers fruit aanbieden alleen is niet altijd genoeg om het gedrag van mensen structureel te veranderen. Daarom is ons concept vollediger en gericht op beleving en het stimuleren van een gezond eetpatroon. We vestigen extra aandacht op het fruit met onze kaarten en displays. Op een luchtige en laagdrempelige manier delen we informatie over de eigenschappen en voordelen van fruit. Soms met een knipoog, maar altijd met de bedoeling om mensen inzichten te geven in hun levensstijl.

 • Kwaliteit

  KWALITEIT BOVEN ALLES
  Kwaliteit staat centraal bij alles wat we doen. Of het nu gaat om het fruit dat we aankopen of de service die we bieden: we gaan altijd voor het allerbeste. Daarom kopen we rechtstreeks aan bij de telers en controleren we zelf al het fruit met de hand. Onze chauffeurs zijn dagelijks met hun herkenbare bestelwagens onderweg om fruitboxen te leveren en op te halen bij onze klanten. Ze zorgen dat het fruit aantrekkelijk gepresenteerd wordt en dat de klant nergens hoeft aan te denken. We blijven steeds streven naar meer kwaliteit. Meedenken en helpen zit in ons DNA en klanttevredenheid is van essentieel belang.

 • Sympathiek

  FRUIT IS SYMPATHIEK
  We hebben de voorbije jaren al veel bedrijven laten zien dat fruit een vorm is van aandacht. Werkgevers hechten veel belang aan de gezondheid van medewerkers. Door fruit beschikbaar te stellen, stimuleer je als werkgever een gezonde levensstijl. Eenvoudiger en sympathieker kan het niet!

  Onze visie: SAMEN MAKEN WE DE WERKPLEK GEZONDER EN LEUKER!

Van
grond
   tot
mond

Kwaliteit is de belangrijkste focus in alles wat we doen. Zo werken we enkel samen met zorgvuldig geselecteerde telers die vol passie fruit van hoge kwaliteit telen. Ook onze medewerkers gaan elke dag de baan op om ons fruit met de grootste zorg en met de glimlach te leveren tot op de plaats waar jij dit wil.

Al
ons
fruit
is ‘teler
made’

Wij kiezen er zoveel mogelijk voor om rechtstreeks samen te werken met lokale telers die net als ons veel waarde hechten aan kwaliteit. Daarnaast streven we naar zo weinig mogelijk verspilling en speelt duurzaamheid een belangrijke rol in alles wat we doen.