Alles
over ons fruit

Zowel bij de aankoop, de controle als de bezorging van ons fruit staan kwaliteit en duurzaamheid centraal. Elke week maakt onze aankoopafdeling een selectie van mooie seizoensgebonden fruitsoorten. Dit zijn altijd 7 tot 8 fruitsoorten, en de samenstelling van de boxen varieert wekelijks. Zo worden medewerkers altijd verrast en blijft het leveren van vers fruit uitdagend.

 • Eerlijke
  herkomst

  FRUIT OP JE WERK kiest bewust voor zoveel mogelijk fruitsoorten uit eigen land. Hiervoor werken wij rechtstreeks samen met lokale telers. Door rechtstreeks bij hen aan te kopen ontvangen zij eerlijke prijzen voor hun producten en krijgen wij het fruit zo vers mogelijk binnen. Zo zijn er minder behandelingen nodig om het fruit goed te houden. Bovendien beperken we de uitstoot van Co2 doordat er minder logistiek nodig is.

 • Vers van dit seizoen

  Wij kiezen altijd voor seizoensgebonden fruitsoorten. Daarom bevat ons fruit veel vitaminen en smaakt het extra lekker. Is er een stuk fruit niet naar wens? Dan ontvang je bij de volgende levering gratis extra fruit. Dat is onze versheidsgarantie.

 • Alles in eigen huis

  Wij streven ernaar de beste kwaliteit te bieden. Het leveren van het meest verse fruit is niet genoeg! Alles gebeurt bij ons in eigen huis, van het handmatig controleren en inpakken van het fruit tot het gratis bezorgen van onze fruitboxen en het bieden van topservice. Alleen het beste is goed genoeg.

Geen
verspilling

Wij hebben geen overschotten, want we kopen alleen fruit aan voor fruitboxen die al zijn besteld. Zo voorkomen we verspilling. Wekelijks bekijken we of al het fruit op de werkplek is verbruikt. Indien nodig passen we de hoeveelheden aan volgens het verbruik, om te voorkomen dat we fruit onnodig moeten weggooien. Restfruit gaat naar zorgboerderijen en voedselbanken. Appels die terugkomen gaan terug naar de teler die er appelsap van maakt. Natuurlijk proberen we zo weinig mogelijk afval te produceren en verpakken we onze fruitboxen zo efficiënt mogelijk, met gebruik van milieuvriendelijke verpakkingsmaterialen.