Van grond
tot jouw mond!

In slechts een paar stappen kan ons fruit bij jouw bedrijf of kantoor worden bezorgd! In een persoonlijk gesprek bespreken we welke doelen je wilt bereiken. En doordat wij alles zelf doen, verloopt dit ook allemaal heel vlot. Flexibiliteit vinden wij belangrijk en daarom werken we niet met contracten. De opzegtermijn is slechts twee weken. Aan ons de taak om jou niet alleen tevreden te houden, maar om je verwachtingen te overtreffen!

 • Contact
  opnemen

  Nadat we met elkaar in contact zijn gekomen, bespreken wij je wensen en doelstellingen tijdens een persoonlijk gesprek. We komen graag bij je op bezoek, maar een telefoontje is natuurlijk ook altijd een optie.

 • Voorstel
  op maat

  We maken een voorstel op maat op basis van de grootte en kenmerken van je organisatie. Communicatie naar de medewerkers speelt hierin een belangrijke rol. Op welke manier gaan we de aanwezigheid van vers fruit op de werkplek continu onder de aandacht brengen? Daarnaast geven we meer informatie over fruitsoorten en informeren we van waar de producten afkomstig zijn.

 • Presentatie
  op de werkvloer

  Samen bekijken we waar we het fruit het beste kunnen plaatsen en of je kiest voor onze fruitboxen of toch liever gaat voor RVS-schalen. Indien gewenst kunnen we de communicatie over het fruit volledig in de stijl van jullie organisatie doen. Geef de start van vers fruit op het werk een extra boost met een spetterende kick-off actie.

 • Genieten!

  Wie kan het verse fruit dat zojuist is bezorgd weerstaan? Wachten is niet nodig, je kunt onmiddellijk genieten. Ook de werkgever kan gerust zijn. Hij hoeft niks meer te doen, behalve vaststellen dat zijn medewerkers gezonder en energieker zijn. Iedereen plukt met andere woorden de vruchten van vers fruit, elke dag opnieuw.