Fruit op het werk

Wil je fruit op het werk laten leveren? Ontdek FRUIT OP JE WERK! Wij hebben jarenlange ervaring met het bezorgen van verse en gevarieerde fruitboxen. Wij leveren deze fruitboxen al meer dan tien jaar aan grote en kleine organisaties in Nederland en België, zoals zakelijke dienstverleners, gemeenten, zorginstellingen, scholen, winkels en meer. Veel meer! Ook zin in FRUIT OP JE WERK? Wij leveren in België al aan klanten in heel Vlaanderen, waaronder Antwerpen, Gent, Aalst, Brugge, Hasselt, Leuven, Mechelen, Oostende en Turnhout. 

Vraag de gratis fruitbox aan!

Is jouw nieuwsgierigheid gewekt en zou je voor jouw bedrijf graag een gratis proefbox ontvangen? Vul dan onderstaande gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Ontdek FRUIT OP JE WERK

Fruit is gezond, geeft een positief gevoel en stimuleert mensen op een laagdrempelige manier om gezonder te leven. FRUIT OP JE WERK is opgericht om gezondere werkplekken te creëren met gemotiveerde medewerkers. Wekelijks leveren we vers fruit bij duizenden zakelijke klanten. Wij beschikken over drie vestigingen in Nederland, namelijk in Moordrecht, Best en Zwolle.

Fruit van kwaliteitstelers

De inhoud van de fruitboxen van ons fruitabonnement varieert van week tot week. De box zit boordevol uiteenlopende fruitsoorten en vruchten, zoals seizoensgebonden fruit, tropisch fruit en minder bekend fruit. Op onze website kun je al bekijken wat er volgende week in je fruitbox zit. Wist je trouwens dat het fruit van FRUIT OP JE WERK grotendeels afkomstig is van lokale telers die duurzaam fruit telen? Wij hebben onze telers zorgvuldig geselecteerd op basis van passie, ambacht en kwaliteit. Zo voldoen ze stuk voor stuk aan de Global-Gap richtlijnen. Dat betekent dat deze de wettelijke eisen naleven, zoals de registratie van bemesting en het gebruik van gewasbeschermingsmiddelen.

Vraag een proefbox aan

Wil je ook fruit op het werk laten bezorgen, zodat jouw medewerkers en collega’s meer fruit eten en gezonder en bewuster leven? Neem vandaag nog contact op met de adviseurs van FRUIT OP JE WERK! Zij vertellen je graag meer en luisteren met plezier in een persoonlijk kennismakingsgesprek naar jouw wensen. In dit gesprek worden de mogelijkheden voor jouw organisatie besproken, zodat we een voorstel op maat kunnen bezorgen. Liever vooraf eens een proefbox aanvragen? Dat kan! Ontvang onze proefbox en ontdek wat fruit op het werk betekent!

Unieke presentatie

We luisteren naar jou en de redenen waarom je fruit wil aanbieden op het werk en wat je hier mee wil bereiken. Op basis hiervan zorgen wij voor een passende presentatie en communicatie naar jullie medewerkers, helemaal in lijn met jullie eigen huisstijl!

Voordelen voor werkgevers

Dat fruit goed is voor de gezondheid en vitaliteit van medewerkers is wellicht niets nieuws. Maar wist je ook dat FRUIT OP JE WERK niet met contracten werkt en dat de levering altijd gratis is? Bovendien is fruit op het werk fiscaal voordelig. Benieuwd naar wat een fruitbox jouw organisatie kan opleveren?

Nieuwsgierig
naar meer?