Genieten van vers fruit op de werkvloer met een fruitabonnement van FRUIT OP JE WERK

FRUIT OP JE WERK biedt fruitabonnementen voor bedrijven. Zo stimuleer je de werknemers om meer fruit te eten en zo aan hun dagelijks aanbevolen fruitinname te komen. Sinds jaar en dag zijn wij de partij voor het leveren van fruitboxen vol vers en gevarieerd fruit aan bedrijven, gemeenten, zorginstellingen, scholen, winkels en meer. Belangrijk om te weten over onze fruitabonnementen: bij FRUIT OP JE WERK zit je nooit vast aan een contract. Wij geloven namelijk in het leveren van kwaliteit en jouw fruitabonnement kan daarom op elk moment worden beëindigd met een opzegtermijn van 2 weken. Deze 2 weken hebben wij nodig, doordat wij een vers product inkopen. Om niets te verspillen kopen wij alleen in wat we nodig hebben voor onze klanten en binnen deze 2 weken kunnen wij de benodigde wijzigingen doorvoeren

Vraag de gratis fruitbox aan!

Is jouw nieuwsgierigheid gewekt en zou je voor jouw bedrijf graag een gratis proefbox ontvangen? Vul dan onderstaande gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wat krijg je allemaal wanneer je voor ons fruitabonnement kiest?

Wanneer je kiest voor een fruitabonnement van FRUIT OP JE WERK wordt jouw bedrijf wekelijks voorzien van vers, kwalitatief én duurzaam geteeld fruit. Onze fruitboxen bevatten altijd zeven tot acht fruitsoorten en de samenstelling hiervan varieert wekelijks. Zo worden jouw medewerkers iedere week verrast en genieten ze met plezier van de variatie. Op onze website kan je inzien welke fruitsoorten er per week in de fruitboxen van ons fruitabonnement zitten. Naast de lekkerste fruitsoorten, krijg je bij FRUIT OP JE WERK ook persoonlijke aandacht en service. Wij bezorgen het fruit gratis tot aan jouw bedrijf en presenteren het op de afgesproken plek in een opvallende fruitkist. Ook is het mogelijk jouw fruitabonnement te laten presenteren op verschillende manieren. Zo kunnen we het fruit presenteren in een vloerdisplay, een tafeldisplay of RVS-fruitschalen. Voor de grotere organisaties bieden wij ook fruit op maat, in een XL display.

Voor wie is ons fruitabonnement geschikt?

Heel kort: alle bedrijven. Veel Belgen eten namelijk onvoldoende fruit en komen daardoor niet aan de dagelijks aanbevolen hoeveelheid fruit. Een fruitabonnement voor fruit op kantoor of schoolfruit is daarom voor alle bedrijven en onderwijsinstellingen waar werknemers aanwezig zijn geschikt. Fruit is gezond, geeft een positief gevoel en is een laagdrempelige manier om mensen te stimuleren bewuster te leven. Om een bijdrage te leveren aan een gezonde werkplek en gemotiveerd personeel is er een fruitabonnement van FRUIT OP JE WERK. Al sinds meer dan tien jaar bezorgen wij fruitabonnementen op kantoor bij honderden klanten. Bij zowel grote als kleine organisaties in onder andere Antwerpen, Gent, Aalst, Brugge, Hasselt, Leuven, Mechelen, Oostende en Turnhout maken wij werkplekken iedere dag gezonder en leuker! Wanneer je FRUIT OP JE WERK binnen jouw bedrijf een fruitabonnement laat verzorgen, zullen de medewerkers, klanten en bezoekers vaker fruit eten. Je helpt hen gezonder en bewuster te leven en dat levert jou als werkgever ook véél op.

Gezond en vers fruit op de werkvloer met een fruitabonnement van FRUIT OP JE WERK

Bij FRUIT OP JE WERK zorgen we voor de volledige ervaring. Naast dat we de fruitabonnementen gratis bezorgen op jouw werkplek, zorgen we ook voor een mooie presentatie. Onze bezorgers controleren de presentatieschalen of -displays, zodat het fruit er weer mooi bijligt om uw medewerkers te stimuleren om meer fruit te eten. Bij de bezorging van het fruitabonnement op het werk hebben wij ook oog voor duurzaamheid. Onze bezorgers volgen de meest ecologische routes in hun routeplanning én we bezorgen steeds vaker in onze elektrische bezorgauto's.