Meer vitaliteit op de werkvloer? Wel met FRUIT OP JE WERK

Als werkgever profiteer je mee van gezonde en vitale medewerkers. Gezonde medewerkers zijn positief ingesteld, ze presteren beter dan ongezonde medewerkers en ze melden zich vrijwel nooit ziek. Om de vitaliteit van jouw medewerkers te ondersteunen, kan je hen vers fruit aanbieden. Fruit draagt namelijk bij aan een gezonde levensstijl, minder ziekte en meer vitaliteit op de werkvloer. Maak daarom kennis met FRUIT OP JE WERK, aanbieder van verse en gevarieerde fruitboxen. Met onze fruitboxen stimuleer je zo eenvoudig maximale vitaliteit op het werk.

Vraag de gratis fruitbox aan!

Is jouw nieuwsgierigheid gewekt en zou je voor jouw bedrijf graag een gratis proefbox ontvangen? Vul dan onderstaande gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wat is fysieke vitaliteit en wat is de relatie met de werkplek? 

Fysieke vitaliteit betekent dat je voldoende energie hebt, een goede lichamelijke conditie hebt en je fit voelt. Wanneer medewerkers fysieke vitaliteit ervaren in het dagelijks leven, is dat ook zo op het werk. Dit heeft een positief effect op de resultaten die jouw medewerkers boeken. Zij zijn namelijk veel productiever, minder vaak ziek en zullen minder snel van job veranderen.
Werkgevers die inzetten op het stimuleren van meer vitaliteit op de werkvloer, hebben vrolijkere en beter presterende werknemers. Met een fruitbox van FRUIT OP JE WERK bied je vers fruit op de werkvloer aan, waardoor de fysieke vitaliteit van jouw medewerkers snel toeneemt.

Tips om meer vitaliteit op kantoor te stimuleren

Dat vitaliteit op kantoor belangrijk is voor de resultaten is intussen duidelijk, maar hoe creëer je nu eigenlijk een vitale werkomgeving? FRUIT OP JE WERK, specialist in vers fruit voor bedrijven in heel Nederland en België, helpt je hierbij. Wij leveren wekelijks vers fruit bij honderden bedrijven, zowel  grote als kleine organisaties in onder andere Antwerpen, Gent, Aalst, Brugge, Hasselt, Leuven, Mechelen, Oostende en Turnhout.
Je vindt het belangrijk dat jouw medewerkers zich fysiek vitaal voelen op de werkvloer. Door hen iedere dag vers fruit aan te bieden, wordt het voor hen gemakkelijker om een gezondere levensstijl aan te houden. Ze moeten namelijk niet zelf het fruit kopen, want ze kunnen het zo pakken op kantoor. Dit heeft een positieve impact op de vitaliteit op kantoor.
Ook belangrijk: wij zorgen ervoor dat het fruit op een zichtbare plek binnen jouw kantoor geplaatst wordt en presenteren het aantrekkelijk. Zo moedige we je medewerkers aan om twee keer per dag een stuk fruit te eten en zo te werken aan een gezonde levensstijl en meer vitaliteit op kantoor.

Wat zijn de bewezen effecten van optimale vitaliteit op de werkvloer?

De resultaten op de werkvloer verbeteren dus wanneer je medewerkers meer vitaliteit op de werkvloer voelen. Hiervoor is het belangrijk dat zij zich fit voelen, door onder andere gezond te eten. Met FRUIT OP JE WERK zorg je in elk geval al voor dat laatste, want met onze fruitboxen behalen je medewerkers ongetwijfeld hun aanbevolen fruitinname.
Maar wat zijn voor jou als werkgever nu de effecten van optimale vitaliteit op de werkvloer? Wij vertellen het je. In de eerste plaats zullen de medewerkers een positievere indruk hebben van jou als werkgever. Door te laten zien dat je geeft om de gezondheid van jouw medewerkers, krijgt je imago een stevige boost. Daarnaast zul je merken dat jouw medewerkers door deze toename van vitaliteit op kantoor meer betrokken en gemotiveerd zijn. Dit zorg op zijn beurt dan weer voor betere resultaten.
Door hun nieuwe energie en goede humeur, zullen de medewerkers beter samenwerken en zich opener en productiever opstellen. Voeg hier dan nog een lager ziekteverzuim en minder verloop aan toe, en het is duidelijk. Bestel vandaag nog een proefbox en laat je overtuigen van het effect van FRUIT OP JE WERK om optimale vitaliteit op kantoor te stimuleren.

Vitaliteit op de werkvloer stimuleren? Kies voor werkfruit van FRUIT OP JE WERK!

Fruit eten is gezond en zorgt voor fysieke vitaliteit. Fruit bevat namelijk weinig calorieën en suikers én zit het boordevol vitamines en goede voedingsstoffen. Het Voedingscentrum stelt echter dat veel mensen onvoldoende fruit eten. Het Voedingscentrum is een onafhankelijk adviesorgaan in Nederland waar je terecht kan voor meer informatie over een gezonde, veilige en meer duurzame voedselkeuze.
De dagelijks aanbevolen hoeveelheid fruit is twee stuks (ongeveer 200 gram). Eten jouw medewerkers ook onvoldoende fruit en zijn zij daardoor niet optimaal vitaal op de werkvloer? Help hen dan door werkfruit aan jouw werknemers aan te bieden. Zo stimuleer je op een laagdrempelige en gemakkelijke manier een gezondere levensstijl en meer vitaliteit voor jouw medewerkers.
Wist je trouwens dat je met een fruitbox van FRUIT OP JE WERK niet alleen meer vitaliteit op de werkvloer stimuleert, maar ook regionale telers ondersteunt? Het meeste fruit uit onze fruitboxen is namelijk afkomstig van lokale telers voor wie duurzaamheid en biologisch fruit een prioriteit is.

Gratis proefbox van FRUIT OP JE WERK

Hecht jij veel belang aan  vitaliteit op de werkvloer  en wil je meer gezonde en vitale medewerkers op jouw kantoor? Kies dan voor FRUIT OP JE WERK, aanbieder van fruitboxen voor op kantoor.

Neem vandaag nog contact met ons op en bespreek de mogelijkheden. Onze adviseurs helpen je graag in een persoonlijk adviesgesprek. Ze bespreken samen met jou je wensen en doelstellingen wat betreft meer vitaliteit op de werkvloer. Op basis van je wensen ontvang je een vrijblijvend voorstel op maat. Wil je vooraf liever proberen wat FRUIT OP JE WERK kan betekenen? Vraag dan onze gratis proefbox aan!
 

Nieuwsgierig
naar meer?