Schoolfruit

Een gezondere leer-, werk-, en leefomgeving op school? Met schoolfruit ondersteunen wij zowel de docenten als de leerlingen in het eten van genoeg groenten en fruit op school. Naast de verse vitaminen geef je hier als school ook direct een gezonde boodschap mee wanneer er overal schoolfruit staat!

Alleen fruit voor de docenten, een kleine of grote school, een school in het midden van Vlaanderen of in de Westhoek? Wij leveren al ons schoolfruit en fruitkisten volledig op maat naar jullie wensen en waar dan ook in België. Wij zorgen ervoor dat het fruit netjes op school geleverd wordt op de afgesproken locatie en dat jullie verder niets meer hoeven te doen. Natuurlijk houden wij rekening met de schoolvakanties. Zelf ervaren of ons schoolfruit naar meer smaakt en of het past binnen jouw schoolsituatie? Vraag vrijblijvend de gratis proefbox aan met het lekkerste fruit voor jouw school! 

Vraag de gratis schoolfruit proefbox aan!

Gezonde levensstijl op jouw school met ons overheerlijke schoolfruit

Schoolfruit eten is vanzelfsprekend belangrijk voor de gezondheid. Het verlaagt het risico op hart- en vaatziekten, diabetes type 2, darmkanker én longkanker. Fruit zorgt ervoor dat het lichaam veel voedingsstoffen, zoals vitamines, mineralen en voedingsvezels krijgt, en bevat daarnaast weinig calorieën. Fruit eten is dus gezond en geeft jouw leerlingen of leraren een echte energieboost! De norm staat op twee stuks per dag, maar één stuk fruit meer kan zeker geen kwaad. Een extra reden om eens te kijken naar de mogelijkheden van ons overheerlijke schoolfruit!

Waarom kiezen voor fruit op school?

Fruit op school biedt docenten een goede oplossing om dagelijks voldoende vitamines op te nemen. Vooral voor docenten is het belangrijk om een gezonde leefstijl aan te nemen. Als leraar heb je namelijk een voorbeeldfunctie voor jouw leerlingen en een lange dag voor de klas kan soms nogal vermoeiend zijn. Als leraar of lerares sta je dan natuurlijk het liefst energiek en inspirerend voor de klas en met een gezonde levensstijl is dat ook heel wat makkelijker. Schoolfruit is daarom dé manier om elke dag weer te doen waar je goed in bent.

Wat biedt FRUIT OP JE WERK op het gebied van schoolfruit?

FRUIT OP JE WERK biedt fruit op school om een gezonde leer-, werk- en leefomgeving te creëren. Als onderwijsinstelling bepaal je samen met FRUIT OP JE WERK de doelstelling die je wilt behalen. FRUIT OP JE WERK zorgt er samen met jou voor dat die doelstelling wordt behaald. Daarnaast zit je bij FRUIT OP JE WERK nooit vast aan een contract.

We werken als volgt: eerst nemen we contact op, om daarna een voorstel op maat te kunnen maken. We zoeken het geschikte schoolfruit, afgestemd volgens de wensen van de school. Tot slot zoeken we naar de beste plaats waar het fruit kan worden geplaatst zodat zoveel mogelijk personeelsleden of leerlingen het fruit zien staan en er maximaal gebruik van maken. Op deze manier zorg je voor een echte gezondheidsboost om zowel leraren als leerlingen een extra energieboost te geven!