De lekkerste fruitsnacks voor op het werk

Bij FRUIT OP JE WERK snappen we het belang van goede voeding tijdens een drukke werkdag. Daarom bieden we verfrissende fruitsnacks aan die niet alleen overheerlijk zijn, maar ook de broodnodige energieboost geven. Ons assortiment bestaat uit alleen het beste fruit, zorgvuldig geselecteerd en rechtstreeks van de teler. Dus waarom kiezen voor gewone snacks als onze fruitsnacks zoveel meer smaak bieden én ook nog een super gezond zijn? Breng wat meer pit in je werkdag met het fruit van FRUIT OP JE WERK. 

Vraag de gratis fruitbox aan!

Is jouw nieuwsgierigheid gewekt en zou je voor jouw bedrijf graag een gratis proefbox ontvangen? Vul dan onderstaande gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Verhoog de productiviteit met FRUIT OP JE WERK

Herken je dat moment, dat je energie en concentratie verminderen? Onze fruitsnacks zijn dan precies wat je nodig hebt! Ze zitten vol met natuurlijke suikers, vitaminen en mineralen die je helpen je energieniveau op peil te houden. Geef je medewerkers de voedingsstoffen die ze nodig hebben om optimaal te presteren, de hele dag door!

Boost de vitaliteit met FRUIT OP JE WERK

Een gezonde werknemer is een gelukkige werknemer. Fruit op het werk is een boost voor de vitaliteit. Door vers fruit aan te bieden, benadruk je jullie inzet voor een gezonde levensstijl. Een fruitsnack in de pauze gaat verder dan een simpel tussendoortje; het straalt uit: “Wij zetten ons in voor de vitaliteit en welzijn van ons team.”

Fruitsnacks: een duurzaam alternatief voor op kantoor

Met de fruitsnacks van FRUIT OP JE WERK maak je een duurzame keuze. Waarom? Ons fruit is van nature biologisch afbreekbaar, waardoor je veel minder afval hebt dan met plastic verpakkingsmaterialen uit de supermarkt. Wij hechten veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO), daarom werken we samen met lokale telers zodat de CO2-uitstoot door transport beperkt blijft. En dat niet alleen: medewerkers gaan door de aanwezigheid van fruit bewuster om met hun voeding en kiezen thuis ook vaker voor dat gezonde tussendoortje. Fruitsnacks op de werkvloer zijn dus een win-win voor mens en natuur.

Maak indruk op jouw klanten met FRUIT OP JE WERK

Een eerste indruk is alles. En hoe kun je beter tonen dat jullie bedrijf waarde hecht aan het welzijn van de werknemers dan door vers fruit aan te bieden? Dit verse fruit is niet alleen een warm welkom; het is een teken van gastvrijheid en het geeft aan dat je oog hebt voor de mens.
Je kunt er bovendien voor kiezen om de fruitsnacks van FRUIT OP JE WERK op een unieke manier te presenteren. Zo past het ook nog eens perfect in de stijl van jullie organisatie.

Fruitsnacks voor een productieve werkdag

De fruitsnacks van FRUIT OP JE WERK zijn een werkelijke traktatie voor jouw medewerkers. Benieuwd naar de mogelijkheden om fruit bij jullie op kantoor aan te bieden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze toffe peren staan klaar om jullie werkplek van vers fruit te voorzien.

Unieke presentatie

We luisteren naar jou en de redenen waarom je fruit wil aanbieden op het werk en wat je hier mee wil bereiken. Op basis hiervan zorgen wij voor een passende presentatie en communicatie naar jullie medewerkers, helemaal in lijn met jullie eigen huisstijl!

Voordelen voor werkgevers

Dat fruit goed is voor de gezondheid en vitaliteit van medewerkers is wellicht niets nieuws. Maar wist je ook dat FRUIT OP JE WERK niet met contracten werkt en dat de levering altijd gratis is? Bovendien is fruit op het werk fiscaal voordelig. Benieuwd naar wat een fruitbox jouw organisatie kan opleveren?

Nieuwsgierig
naar meer?