Boost de productiviteit met fruit op het werk in Antwerpen

FRUIT OP JE WERK wil dat iedereen de mogelijkheid heeft om te genieten van een stuk fruit uit onze gevarieerde fruitboxen. Kies daarom voor het bedrijfsfruit van FRUIT OP JE WERK! We zijn al meer dan tien jaar lang gespecialiseerd in het leveren van verse en gevarieerde fruitboxen aan kleine én grote ondernemingen in heel België, waaronder in Antwerpen.  

Vraag de gratis fruitbox aan!

Is jouw nieuwsgierigheid gewekt en zou je voor jouw bedrijf graag een gratis proefbox ontvangen? Vul dan onderstaande gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

De voordelen van FRUIT OP JE WERK in Antwerpen

Het aanbieden van dagelijks fruit heeft veel voordelen. Het bevordert de vitaliteit op de werkvloer en het helpt bij het verlagen van ziekteverzuim. Daarnaast brengt FRUIT OP JE WERK ook financiële voordelen met zich mee. Een fruitbox van FRUIT OP JE WERK wordt gezien als een sociaal voordeel en is fiscaal aftrekbaar waardoor het zeer interessant wordt om jullie medewerkers van fruit te voorzien.

Gezond genieten op kantoor: Fruit op het werk in Antwerpen voor tevreden werknemers, dankzij FRUIT OP JE WERK!

Door jouw werknemers makkelijk toegang te geven tot fruit op het werk stimuleer je onbewust, maar uiteraard wel bedoeld, een gezonde levensstijl. Het wekelijkse zakje chips of stukje taart wordt nu vervangen door een heerlijk stuk vers fruit van de teler. Een kwalitatief goed stuk fruit kan makkelijk de plek innemen van de dagelijkse zoetigheden. Krijgen jouw medewerkers toch een beetje trek in de namiddag? Geen probleem, neem een banaan, appel of een tropische vrucht en je kan er weer tegenaan.

Vraag een gratis proefbox aan van FRUIT OP JE WERK

Onze fruitboxen bestaan uit een divers aantal soorten fruit. Ben je nieuwsgierig geworden naar onze fruitboxen en wil je kijken of deze in de smaak vallen bij jouw medewerkers? Vraag dan nu onze gratis proefbox aan en wij regelen vers fruit bij jullie op kantoor in Antwerpen. Ben je tevreden? Dan kunnen onze specialisten een op maat gemaakt voorstel doen voor jullie onderneming, afhankelijk van het aantal werknemers, het budget en de behoeften.

Verwen jouw team met fruit op het werk in Antwerpen: Een knapperige traktatie van FRUIT OP JE WERK!

Het fruit van FRUIT OP JE WERK is vers en van hoge kwaliteit. Wij kopen ons fruit in bij de lokale telers die duurzaam ondernemen. We controleren elk stuk fruit zelf met de hand zodat jij en je werknemers op kantoor kunnen genieten van het lekkerste, zoetste en duurzaamste fruit. Wij leveren ons fruit helemaal gratis, ook in de regio Antwerpen. Onze bezorging is op maat en stopt niet aan de voordeur of receptie. Wij leveren tot op de afgesproken plek in het pand en op een moment dat jullie uitkomt, zodat jullie er geen omkijken naar hebben.

Fruit op het werk in Antwerpen voor iedere ondernemer

Elke onderneming verdient vers fruit op de werkvloer, of je nu een klein bedrijf hebt of een grote onderneming runt. Ook scholen, gemeenten, stichtingen en andere instanties voorzien we wekelijks van onze smaakvolle fruitboxen. Wil jij fruit bestellen op je werk in de regio Antwerpen? Neem dan snel contact met ons op en onze toffe peren bezorgen graag ons fruit bij jullie op locatie.

Unieke presentatie

We luisteren naar jou en de redenen waarom je fruit wil aanbieden op het werk en wat je hier mee wil bereiken. Op basis hiervan zorgen wij voor een passende presentatie en communicatie naar jullie medewerkers, helemaal in lijn met jullie eigen huisstijl!

Voordelen voor werkgevers

Dat fruit goed is voor de gezondheid en vitaliteit van medewerkers is wellicht niets nieuws. Maar wist je ook dat FRUIT OP JE WERK niet met contracten werkt en dat de levering altijd gratis is? Bovendien is fruit op het werk fiscaal voordelig. Benieuwd naar wat een fruitbox jouw organisatie kan opleveren?

Nieuwsgierig
naar meer?