Fruit op het werk fiscaal aftrekbaar

Wil je dat jouw medewerkers gezond en energiek zijn? Stimuleer een gezonde levensstijl en bied hen fruit op de werkvloer aan. FRUIT OP JE WERK is al meer dan tien jaar lang gespecialiseerd in de bezorging van verse en gevarieerde fruitboxen aan kleine én grote ondernemingen. Zij hebben de talrijke voordelen van FRUIT OP JE WERK al ontdekt. Nu jij nog! Vers fruit is 100% fiscaal aftrekbaar en is daardoor een sociaal belastingvrij voordeel!

Vraag de gratis fruitbox aan!

Is jouw nieuwsgierigheid gewekt en zou je voor jouw bedrijf graag een gratis proefbox ontvangen? Vul dan onderstaande gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Ontdek FRUIT OP JE WERK

Maak kennis met FRUIT OP JE WERK, aanbieder van vers fruit. Wekelijks leveren we in Nederland en België verse en gevarieerde fruitboxen bij honderden klanten, zoals bedrijven, gemeenten, zorginstellingen, scholen, winkels en meer. Veel meer. Ons fruit is ‘teler made’. Dat betekent dat wij zoveel mogelijk samenwerken met lokale telers voor wie biologisch fruit een topprioriteit is. Wanneer je voor ons kiest, leveren we de fruitboxen bij jou op kantoor. Gratis en ook nog eens héél gemakkelijk. De bezorger bekijkt je verbruik van de voorbije week en zorgt voor een professionele presentatie van het nieuwe fruit zodat jouw medewerkers weer kunnen genieten van vers fruit.

Wil je ook werkfruit bestellen?

Heb je zin gekregen in fruit en wil je dit ook op je werk aanbieden? Neem dan vandaag nog contact op met FRUIT OP JE WERK. Wij leveren in heel Vlaanderen, waaronder in Antwerpen, Gent, Aalst, Brugge, Hasselt, Leuven, Mechelen, Oostende en Turnhout. Onze medewerkers beantwoorden al jouw vragen en vertellen je graag meer over de mogelijkheden van werkfruit. Zo kunnen ze je bijvoorbeeld meer informatie geven over de fiscale voordelen van fruit op het werk. Om te weten wat fruit op je werk gaat kosten, kun je tijdens je gesprek ook een vrijblijvende offerte op maat opvragen. 

Voordelen voor werkgevers

Dat fruit goed is voor de gezondheid en vitaliteit van medewerkers wist je wellicht al. Maar wist je ook dat FRUIT OP JE WERK niet met contracten werkt en dat de levering altijd gratis is? Ook biedt fruit op het werk fiscale voordelen. Benieuwd naar wat een fruitbox jouw organisatie op kan leveren?
 

Voordelen voor werkgevers

Dat fruit goed is voor de gezondheid en vitaliteit van medewerkers is wellicht niets nieuws. Maar wist je ook dat FRUIT OP JE WERK niet met contracten werkt en dat de levering altijd gratis is? Bovendien is fruit op het werk fiscaal voordelig. Benieuwd naar wat een fruitbox jouw organisatie kan opleveren?

Nieuwsgierig
naar meer?