Een mand vol fruit van topkwaliteit? Kies dan voor FRUIT OP JE WERK

Laat FRUIT OP JE WERK een fruitmand bezorgen op kantoor om de medewerkers in jouw bedrijf te stimuleren meer fruit te eten. Wij zijn al jarenlang gespecialiseerd in het aanbieden en leveren van fruitmanden met vers en gevarieerd fruit. Dit doen wij aan tal van ondernemingen in België, zoals bedrijven, gemeenten, zorginstellingen, scholen, winkels en meer. We leveren fruitmanden in alle mogelijke formaten en maken je graag een voorstel op maat. Lees snel verder over de mogelijkheden!

Vraag de gratis fruitbox aan!

Is jouw nieuwsgierigheid gewekt en zou je voor jouw bedrijf graag een gratis proefbox ontvangen? Vul dan onderstaande gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wat kan je verwachten als je een fruitmand laat bezorgen door FRUIT OP JE WERK?

Heb je besloten dat je regelmatig een fruitmand wilt laten bezorgen op kantoor? Wij vertellen je graag wat je van de fruitmanden van FRUIT OP JE WERK kan verwachten. De fruitmanden bestaan altijd uit heel wat verschillende stukken fruit. We combineren seizoensfruit met ‘vergeten’ fruit en tropisch fruit, om zo een gevarieerde fruitmand te kunnen aanbieden. Op onze website kun je zelf wekelijks bekijken wat de inhoud van je fruitmand is. Tot 48 uur voor de levering kun je eventuele wijzigingen doorgeven aan ons. Wij passen de inhoud dan heel eenvoudig aan.

Voor wie is een fruitmand op kantoor mogelijk?

Veel Belgen eten onvoldoende fruit en komen daardoor niet aan de dagelijks aanbevolen hoeveelheid fruit. Je doet dus heel veel mensen een plezier met een fruitmand op kantoor. Fruit is gezond, geeft een positief gevoel en is een eenvoudige manier om mensen bewuster te maken van hun gewoontes. FRUIT OP JE WERK draagt graag bij aan een gezonde werkplek en gemotiveerde medewerkers. Al meer dan tien jaar bezorgen wij fruitmanden bij bedrijven door heel Nederland en België. Zo leveren wij onder andere in Antwerpen, Gent, Aalst, Brugge, Hasselt, Leuven, Mechelen, Oostende en Turnhout. 

Hoe verloopt de levering van de fruitmanden bij ons? 

Wanneer je de keuze hebt gemaakt voor fruitmanden voor jouw kantoor, kun je in enkele eenvoudige stappen alles regelen. Het begint met ons te contacteren. We bekijken welke fruitmand het beste bij je past en we maken een voorstel op maat, gebaseerd op de omvang en de kenmerken van jouw organisatie. Daarna bekijken we hoe we de fruitmanden kunnen presenteren binnen jouw kantoor. Je wil natuurlijk dat medewerkers op de hoogte zijn dat er fruit is. Het fruit kan gepresenteerd worden met fruitboxen of RVS-schalen, en zelfs een geweldige kick-off is mogelijk. FRUIT OP JE WERK levert de fruitmanden gratis bij jou op kantoor. We plaatsen de fruitmanden op de afgesproken plaats en bekijken het verbruik van de afgelopen week.

Bij FRUIT OP JE WERK bestel je fruitmanden voor op jouw werkplek

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van een fruitmand vol vers fruit voor jouw bedrijf? Neem dan contact op met de adviseurs van FRUIT OP JE WERK! Zij luisteren tijdens een vrijblijvend adviesgesprek graag naar jouw wensen en verwachtingen om fruitmanden op het werk te bezorgen. Na dit gesprek ontvang je een prijsopgave op maat, waarin je precies ziet hoeveel het jouw bedrijf kost om iedere dag fruitmanden op kantoor te ontvangen. Daarna hoef je enkel nog akkoord te gaan en je eerste fruitmand komt al jouw kant op! Uiteraard kan je ook vooraf een gratis proefbox aanvragen, zodat je weet hoe FRUIT OP JE WERK te werk gaat.

Unieke presentatie

We luisteren naar jou en de redenen waarom je fruit wil aanbieden op het werk en wat je hier mee wil bereiken. Op basis hiervan zorgen wij voor een passende presentatie en communicatie naar jullie medewerkers, helemaal in lijn met jullie eigen huisstijl!

Voordelen voor werkgevers

Dat fruit goed is voor de gezondheid en vitaliteit van medewerkers is wellicht niets nieuws. Maar wist je ook dat FRUIT OP JE WERK niet met contracten werkt en dat de levering altijd gratis is? Bovendien is fruit op het werk fiscaal voordelig. Benieuwd naar wat een fruitbox jouw organisatie kan opleveren?

Nieuwsgierig
naar meer?