Fruit@work van dé specialist FRUIT OP JE WERK

Iedere dag vers fruit op je werk zonder dat je er als werkgever omkijken naar hebt? FRUIT OP JE WERK ontzorgt kleine en grote bedrijven in België door medewerkers blij te maken met lekkere, gezonde snacks. De fruitboxen van FRUIT OP JE WERK zijn vitaminerijk en erg gevarieerd zodat jouw medewerkers de hele dag door keuze genoeg hebben.

Vraag de gratis fruitbox aan!

Is jouw nieuwsgierigheid gewekt en zou je voor jouw bedrijf graag een gratis proefbox ontvangen? Vul dan onderstaande gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

De essentie van fruit@work

Mis je dagelijks een vitamineboost van fruit? In de dagelijkse drukte grijpen velen van ons naar de snel beschikbare, maar vaak ongezondere snacks. Of je nu op kantoor zit of onderweg bent, een gezond tussendoortje is niet altijd binnen handbereik. En dit terwijl fruit op het werk zorgt voor vitale medewerkers én betere prestaties. Met de fruitboxen van FRUIT OP JE WERK zorgen we ervoor dat een gezonde keuze altijd binnen handbereik is, zelfs op de drukste dagen.

Fruit@work zorgt voor vitale medewerkers

Waarom is het zo belangrijk om fruit op het werk te hebben? Fruit zit boordevol essentiële vitaminen die jouw medewerkers nodig hebben om de hele dag door scherp en productief te zijn. Terwijl fruit misschien niet direct het immuunsysteem versterkt, boost het wel het mentaal welzijn en de concentratie. En een betere focus leidt tot efficiënter werk. Met de fruitboxen van FRUIT OP JE WERK investeer je direct in de gezondheid en vitaliteit van jullie team!

Een ruim assortiment fruit@work

Bij FRUIT OP JE WERK garanderen wij een divers aanbod aan kwaliteitsfruit. Onze selectie varieert van de vertrouwde appels, peren en banen tot de verfijnde smaken van tropische vruchten. Elke fruitbox die we aanbieden bevat een mix van 7 tot 8 soorten fruit, zorgvuldig geselecteerd om aan ieders smaak te voldoen. Onze specialisten geven advies op maat, gebaseerd op het aantal medewerkers, wensen, verwachtingen en budget. Zo kom je nooit fruit te kort en kan iedereen genieten.

Wat zijn de bezorgopties van FRUIT OP JE WERK?

FRUIT OP JE WERK bezorgt de fruitboxen gratis en wanneer het jullie uitkomt. Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel, zowel in de kwaliteit van het fruit als met onze bezorging. Ons geavanceerde routevolgsysteem zorgt ervoor dat we de groenste routes kiezen en zo brandstof besparen. Zoek je een opvallende fruitpresentatie op jullie werkplek? Wij ontwerpen displays op maat die naadloos aansluiten op de stijl en uitstraling van jullie bedrijf. Nieuwsgierig naar onze gevarieerde fruitboxen? Vraag gratis een proefbox aan en ervaar de kwaliteit van FRUIT OP JE WERK zelf!

Bestel het lekkerste fruit@work

Wil jij graag fruit op het werk en bijdragen aan de gezondheid van jouw medewerkers? Neem dan nu contact op met FRUIT OP JE WERK of vraag een offerte aan. Nadat onze fruitboxen zijn geleverd, heb je nog maar één ding te doen: genieten!

Unieke presentatie

We luisteren naar jou en de redenen waarom je fruit wil aanbieden op het werk en wat je hier mee wil bereiken. Op basis hiervan zorgen wij voor een passende presentatie en communicatie naar jullie medewerkers, helemaal in lijn met jullie eigen huisstijl!

Voordelen voor werkgevers

Dat fruit goed is voor de gezondheid en vitaliteit van medewerkers is wellicht niets nieuws. Maar wist je ook dat FRUIT OP JE WERK niet met contracten werkt en dat de levering altijd gratis is? Bovendien is fruit op het werk fiscaal voordelig. Benieuwd naar wat een fruitbox jouw organisatie kan opleveren?

Nieuwsgierig
naar meer?